#39 week 4 hari#

Alhamdullilah sy tlh slmt melahirkan baby girl pd ari sbtu 4.12 tepat jam 2.07pm dgn brt 3.54kg...due 8.12,tp baby nk kuo awl 4 hari.. Alhamdullilah semua dipermudahkan... Baby xsbr nk keluo... Dlm keadaan sy mengiring, dan xsmpt nk berada di posisi saat melahirkan, baby tros kelua dgn skli teran.. Smpi dktr xsmpt pakai glove sblh kiri, baby da keluo.. Alhamdullilah sng sgt sy melahirkan.. Sakit pun xlme.. Smoga ibu2 yg sdg menunggu hari utk melahirkan,smoga dipermudahkan...

22 Balas

alhamdulillah.. tahniah sis.. semoga mommy to be semua pun dipermudahkan proses melahirkan ..

3y ago

alhamdullilah... terima kasih😊 Aamiin... smoga urusan ibu2 semua dipermudahkan...

wahhh...ade yg sma lah...moga dipermudahkan urusan bersalin kita nanti ya..amiinnn...🥰

3y ago

aamiin... smoga dipermudahkan urusan ibu2 semua 😊😊

tahniah..mcm sy jgk..dgn skali push..doc x smpat pkai glove..smpai suh sorg lg y tgokkan

3y ago

hehe... baby da xsbr nk keluar... 😅😅

due sy hri ni tpi baby blum nk klur slalu skit sda tpi tnda baby nk klur x ada pula

3y ago

InsyaaAllah... xlme lg kluar la tu... sis bnykkn berdoa.. pjuk baby, ckp2 ngn baby.. Mudah2an dipermudahkan semuanye... 😊😊

Alhmdulillah sis.. Sy due17/12 tp still xde rasa pe2.. Risau tkut over due..

3y ago

Kita sme due 17/12..

Tahniah sis.. Alhamdulilah urusan sis dipermudahkan.Selamat berpantang ye

Syukur alhamdulillah Allah permudahkan. Tahniah sis 😊

alhamdulillah, tahniah mommy 👏🏻👏🏻👏🏻

Alhamdulillah sis . Syaa ada 16 harilagi sis .🥺

2y ago

Dah bsalin dah sis

Tahniah sis