Positive 🤰🏻

Alhamdulillah.. Umur tahun nii masuk ke 28 tahun 😀 anak sulung 11tahun, no2 8tahun, no3 4tahun, no4 2tahun.. Sekarang tgh pregnant anak ke5, semoga dipermudahkan dalam segala urusan pada tahun ini 🥰 🌸 #anakke5

Positive 🤰🏻
1 Balas

kita sebaya tapi anak saya baru sorg, kalau next pun maybe time tuh bajet umur 30y . tuh pun rasa tua da, tuh pun belum tentu lagi ada rezeki time tuh ke tak kan apa pun smoga awak dipermudahkan, nnt anak besar, senang jaga adik n mak dia pula. .