Berat baby waktu scan

Alhamdulillah tadi settle scan 38w5d di kk..baby pon sihat dalam perut & berat pon anggaran dalam 3.4kg😂masih takda hint2 baby nak keluar lagi🥲😅seronok lagi duduk dalam perut even macam2 senaman dah buat😅ibunya dah tak larat nak jalan dah & tido malam2 pon memang serba tak kena dah🥲#firstmom

2 Balas

Due sis bila? Sy dh 39 w pun xde tanda lagi. Anak 1st time mcm ni dah keluar dah. Next scan bila lg sis? Sy masa 36w berat baby 2.9kg. Ni berat saya pulak makim turun. Takda selera hujung2 nak tggu hari ni😅

7mo ago

Oo beza 5 hari. Semoga dipermudahkan urusan ya sis.

Dr ada cakap tak dah masuk laluan ke belum?

7mo ago

dah msuk lluan dah cumanya dia xnk kluar lg😅