LAST DAY BERPANTANG

Alhamdulillah harini last day berpantang.nak kata happy sgt pun x jgk.sebab mkn still kene pantang sampai la baby 6 bln.pantang anak no 2 ni x de la nak stress mana sgt.cuma penat handle anak sulung umur 3 thn.anak sulung byk ragam sikit. Alhamdulillah yg no 2 ni x byk ragam.menagis bila nak susu & pampers penuh je.senang sgt jaga.apa² pun cukup la sepasang boy & girl.bukan x nak tambah anak.cuma keadaan ekonomi skrg tidak menentu.btw boleh suggest x merancang kehamilan apa yg ok??

1 Balas

Merdeka dah sis, sy ada lagi 7 hari lg nk merdeka. Gitu la sis ada ank kecik, maybe sis bole libatkan ank sulung dlm handle ank no 2. Ank ke 2 sy umur 3 tahun, tiap kali nampak adik baby dia mesti nak pegang, tepuk2 manja nk tidokn. Take time nak adapt rutin baru, bab perancangan elok sis discuss dgn doc. Tgk mana yg sesuai dgn sis.

5mo ago

sm dgn situasi..adk bru nk lena,si abg sibuk nk main dgn si adk...