alhamdulillah 39 week

alhamdulillah harini dah masuk 39 week , dd 24/5 bukaan dah 3cm still tunggu tanda2 lain emm, nak tanya la kan boleh ke bersama dgn suami hee🫢 #firstbaby #firstmom

10 Balas

Kalau dah bukaan tu tak tau la boleh bersama ke tak, tapi org kata kalau nk cepat bersama kerap n buang dalam. Sis try senaman2, mana nk tau lagi cepat

11mo ago

klu kt hospital dh buka 3cm dh xblh Blek rumah dh

saya 39w belum ade tnde2 ape lagi…due 25.5 …penat sgt dh rase bdn ni…dh pegi tawas mne2 masih xde tnde2..bby kerap mngeras,aktif je

11mo ago

ye sama laa kitaaa

dh buka 3cm cmne awak Thu n BKN ke kat hospital skg klu kt umh blh je bersama dgn suami tp kt hospital mne blh 😂

11mo ago

LPS dh buka 3cm dlm bpe hari dh bersalin

Due date sama. Tapi langsung takde tanda lagi.. Seronok dia duduk dalam 😂

Kalau dah bukaan 3cm saya tak pasti lah boleh bersama ke tak 🤣

saya bukaan 3cm dah kena admit,esoknya masuk LB😆

rasanye boleh je bersama sbb nak bagi bukak jalan

macam mana tahu bukaan dah 3cm? pergi hosp ke?

11mo ago

Ya awak. Kena pergi hospital. Nanti kat sana doktor akan check

semoga dipermudahkan

Blh je