Constant Cramping at 5 weeks normal ke?

Alhamdulillah, it’s my first pregnancy and baru at 5 weeks. Normal ke kalau ada cramping yang sakit? jadi macam tak selesa. No bleeding or spotting but discharge today a bit banyak compared to hari sebelum sebelum. Nak risau tapi tak nak stress 😅 Ada sesiapa boleh share experience?

2 Balas

Yes constant cramping early pregnancy is normal due to hormones changes. Yang tak normal bila cramping datang sekali dengan bleeding/spotting. If this happened, need to checkup with doctor. Saya dulu sampai menangis sebab unbearable.

1y ago

Sama-sama 😊

normal sis. saya masa 5 weeks, setiap malam cramp bwah perut mcm period pain. sekrang dah msuk 9 weeks slow slow berkurangan cramp tu.