Due date NOVEMBER

Alhamdulillah dah ready...siapa sini due date dia bulan 11? Dah ready semua? Excited nyeee😍😍😍 #32week #1babyGirl

Due date NOVEMBER
70 Balas

Hi sis, shre boleh, kt labour room baju lgn pjg ke lengn pendek? Barut xperlu kan? Kt wad baju ape? Tp xboleh romper kan?

4y ago

Sy dlm lr pkai bju putih yg labuh tu..lengn pnjg..bju tu ikt kt blkg..ngn kain pink..lps hbs nnt salin bju..pkai bju pink lngn pendek skit..bju bby bwa yg butg dpn tu..lengn pendek tkpe..bedung pkai hospitl punya..tk yh barut..pempers mesti bwa

due tgh bulan 10 tapi baby dah selamat keluar... syukur... skrg tgh berpantang🥰🥰

Excited nya. 😍😍 Semoga dipermudahkan segala urusan mommy ya. Due kita lambat lg, InshaAllah Feb 2021.

saya pun tak sabar nak beli barang baby 😬 tapi due next year bulan 1 hihi so tak beli lagi

25/11/2020 dah buat persediaan awl juga takut juga kalau bersalin awal dari tarikhyang di jangka..

4y ago

kann...benda tak bole di jangka

sya 7/11..brg da complete semua..dah packing beg hospital juga..saja prepare awal kot bersalin awal

4y ago

btul tu..setuju sgt..hehe

due date 27/11 ni ... dah ready dah smua ... sya pn xsabar juga nak jmpa baby 1st sya 🥰

Sama la...nervous ade xcited Pon ade...semoga dipermudahkan proses kelahiran #1stbaby

Alhamdulillah dah ready for my twin boys 🥰🥰 Excited + nervous #1stbaby

x sedia ape lg.... 29.11 duenye... pkai mane ada je... semoga kot ada rezeki baby....