Penantian 7y .

Alhamdulillah . ank no 3 dah 7tahun Allah titipkan malaikat kecil dalam rahim saya . saya tk der ap² syptom like mabuk , pening , loya . yg membuatkan tergerak hati saya nak check , gusi saya tiba² berdarah . pastu nipple sakit tk boleh sentuh langsung . saya nk tunggu 8-9 weeks baru bukak buku . saya doakan mommy² sihat dgn bby dan yg tgh mencuba semoga ada rezeki u all . #baby2024

Penantian 7y .
3 Balas

Haii, sy duedate bulan 3 jgk 🥰🥰🥰

11mo ago

Alhamdulillah baru 4w gitu.. tggu lg 3w kena g scan pstu boleh buat buku da hihi

tahniah puan..smoga smuanya d prmudahkan

Alhamdulillah ❤️