Hai bole saya tahuu...

Air kencing time preg memang bau pelik pelik ke? Then kandungan 22minggu ni baby tendang memang belum ketara lagi ke ? Share pengalaman korng please. Laila nak tahu . Tq #babyfirst

4 Balas

Saya pun tgh pregnant 24w , air kencing mmg bau pelik and kuat sekarang . And buang angin pun mmg berbau kuat . Maybe sbb hormon . Saya start rasa baby gerak 18w tu pun mcm angin2 je . But now dah rasa kuat sikit and aktif lagi2 malam .

pengalaman sy bau kencing ibu mengandung mmg beza dngn yg x mngandung & tendangan baby ikut bdn ibu juga sis. kalau bdn berisi mmg lambat n lembut je rasa tendangan baby banding org yg berbdn kecil.

sy 20weeks ..dh rasa baby tendang .siap nampak lagi dia punya tendangan 😂 aktif sangat..atas bawah kena tendang..

mmg berbau pelik air kencing sejak ngndong.. sy 21weeks mlm rse dia tendang