BB naik selame seminggu

Ade yang macam saye tak ? makan sikit tapi kerap , after 1weeks dari 71.4kg naik ke 73.9kg , srs terperanjat. Sebab memang kurang makan , biasalah dah sarat 38minggu , so malas nak makan sangat takut termengah mengah time keje , selalu makan snack yang ringan shj untuk alas perut elak dari kelaparan time bekerja .. HB okey 11.4 , tengah tunggu tande , tapi takde tande tande lagi .. mengeras skejap tu ade lah. And saye jenis active sangat , ikut husband bekerja pasang kain untuk setiap majlis kawen , kononnye nak biarkan pembukaan dengan cepat dan mudah untuk bersalin awal tapi tulah , active saye takmacam orang sarat 9bulan pun 😫 boleh lagi pasang kain alas meja dan kerusi 7khemah .. baby gerak okey , takde masalah pun 😭 ramai yang due date same dengan saye dah bersalin awal 22/2 🥹 if takturun tande docter minta serah diri 28hb ni 🥹 doakan saye permudahkan segala urusan dan bersalin 🥹 nak sangat merase normal deli 🥹 tanak czer #firstmom #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

1 Balas

semoga kita dipermudahkan segala urusan ye sis. diberi kelancaran dan ketenangan semasa melahirkan anak.. amin amin ya rabbal al amin