Labour room

Hi ade yang bersalin di HTAR klang, ke baru baru ni? Suami boleh teman di wad tak? Atau labour room?

2 Balas

Skrg kt htar suami dibenarkan teman kita dlm labour room tpi hanya untuk yg bersalin normal sahaja. Klau untuk czer atau yg baby berisiko, tkboleh. Klau suami tk sihat pun tk boleh masuk teman kt labour room. Nurse htar yg bgitau saya. Bgitau je dkt nurse yg jaga ward ibu mengandung tu nanti klau nk suami temankan kita beranak

klu wad hanya waktu melawat sahaja, xde peneman lps waktu melawat. labour room kena tgk sop hospital, ada yg kena ambil kursus dulu.