Lapar tapi bila nak makan rasa mual

Hi ade x spe2 yg mcm sy ni , perut rasa lapar tp bila bau mkn je trus nk munta , bila tngh mkn plk trus munta , normal ke mcm ni d kndungan 9-10 minggu ? #firstmom #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Haah normal mummy! Saya pernah kena macam ni. Last last saya ended up makan benda yang saya tak suka tapi janji perut berisi

1y ago

Awak makan buah dear kalau tak jadi juga makan ubat tahan muntah telan nasi juga atleast Sebab saya cmtu juga tapi kesian kat diri sendiri dengan baby lapar tak cukup makan

Samaaa