Lewat period 16 hari..cek upt negatif

Hi ade x penglaman mcm saya..period dtg 19julai-24 julai..lepas tu cek upt 31ogos,1sept&2sept negatif..breast kdg skit kdang x..dkat ari2 ade trsa bendenyut kembung kdg cramp..pingang kdg skit kdg mcm biase je..lepas tu cpat sgt lapar wlaupn dh mkn nsik siap tmbah 2 kli pn bleh lapar juga..mlut sntiasa nk mkn..kalau ikut aps dah 6w..xdtg period xbmkna tgah pregnant kan..cuma bertnya ada tak yg sma mcm sya alami..kwen dah 5thun ada sejarah ngandung luar rahim kne buang tiub belah kiri..ingat nak pergi klnik swasta scan je takot ada mslah lainkan..trima kasih😊#seriusnanya #ingintahu #firstmom

1 Balas

sama mcm sy, last period 7hb julai, lau ikut app dah 8 weeks, bila test upt mggu lepas negatif..mggu ni sy x test lg, rasa dah fedup sgt2 nk test..mggu ni bru nk test upt balik

2y ago

ha kan..harap2 ada berita gembira nanti..🤭