Mual air kosong

Ade x kt cni yg mual minum air kosong? Kalau minum air kosong ase nk muntah.. tp air susu okey je.. #ingintahu

9 Balas

saya masa sebelum minggu ke13 tak boleh nak minum air kosong sangat. bukan mual, tapi tiba² rasa tak sedap. padahal kita sebelum pregnant elok je kan minum air masak banyak². alhamdulillah start minggu ke 13 tu dia otomatik jadi boleh terima walaupun belum banyak macam dulu. sekarang minggu 14.

Sy jugak..nk masuk 15w baru jinak² dpt minum segelas demi segelas..slo²..klu time minum tu rasa mcm xsedap,minum air rasa Manis² buah sikit..sirap ke..lemon ke..atau cari apa² air sejuk..klu x minum langsung takut hydrated kn..semoga kandungan kita semua baik² saja.. aamin..

Saya sis..masuk 15 week haritu rasa mu.. Sekarang minum air sunquick,susu berperisa,ribena dan air limau..lepas minum air manis ni,saya minum segelas air kosong baru boleh telan..

Sama, padahal saya time awal2 pregnant sangat suka minum air kosong.. skrg kandungan 17mnggu5hari jadi mcm tak sedap pula minum air kosong

try air sunquick tnpa gula ke .. air yg ada bewarna . tu cara sy minum klau tgh mual air kosong .

1y ago

kalau minum sunquick tanpa gula okay ye.. tak tinggikan gula dlm bdn kite ke

Sy tak boleh minum langsung air kosong dah skrg ni 😥😥😥😥. Terus mual dan muntah

Saya dulu air kosong sejuk tak boleh minum so minum air masak biasa je..

saya sis... da 14wks still xbole minum air kosong.. sure muntah2

1y ago

Tula sy bese bgn tido mmg terus minum air kosong.. tp skrg jd mual 😅

saya

1y ago

Sis dh bpe minggu?