31 week

Ade tk kt sini bersalin kandungan 31 week 4 day

32 Balas

saya,sekarang tgh pantang..baby prem dkt nicu..lahir 31 weeks sb air ketuban dah leaking

3y ago

belum..Masih dkt nicu,Hari ni 29 Hari dkt nicu..baby Masih kecil & Ada komplikasi pramatang

saya arini 31mngu 4hari kene tahan wad sbb baby ngeras kuat .. harap² xbrnok pksa la ..

2y ago

serupa dgn saya, ape jadi next?

Normal ke 32 weeks sakit2 dekat rahim. Macam senggugut period dulu?

Boleh saya tahu knp bersalin awal?

sy mase anak no 5.. baby genap 31week.. kene induce sebab kurang gerak

ke mengeras tu kurang gerak ?

sy selalu nya 38w.. keats

sy 33week 4day

sebb ape sis?

wife sy