Salam nak tanya IBU2 1 geng

Ade tak yg sakit celah kangkang hingga ke kaki bila bangun dari baring(30week)?#ingintahu

8 Balas

Aah start masuk 30weeks hrtu sy dh start sakit celah kang2 esp time tdo nk pusing mengiring tu.. nurse ckp sb baby makin berat so mmg pressure kt ctu

11mo ago

oo yeke..alhamdulillah LA kalau camtu..risau je

saya pun sakit bila duduk terlalu lama lepas tu nak bangun, ambil masa nak berjalan sebab tahan sakit. doc kata normal sebab baby semakij berat

Saya pun sakit start dr celah kangkang tu.. nak pusing kiri kanan bangun duduk pun sakit😣

sama jgk ni.. 32week.. mula sakit tulang punggung.. asyik mgeras ja bby..

sy sakit kt celah kangkang ja...😁sy dh 31 week

Saya sakit celah kangkang di dari 15w huhu

Saya 32w sakit jugak bila baring nk ubah posisi

normal