Pregnant 17 week

Hi ade tak mommy yang dah hilang alahan , perut korang rasa macam mana yaa . Sbb saya masa 16 week stay makan and muntah . Skrg dah 17week dah hilang . Perut mengeras kadang kadang and rasa kosong jee yela risau masa muntah muntah terlampau tekan perut cause teruk sngat muntah .#firstbaby #ingintahu

1 Balas

sya hilang alahan masa 4 bulan....tp skrg dh 6 bulan masih sensitif sikit2 dgn bau..muntah dh x de...mula2 mmg rasa cm perut kosong..risau baby ada ke x de...masok 5 bulan baru rasa tendangan sikit2....baru lega hati...check perut pon..baby oke je sihat...

2y ago

Samalaa risau baby okey ke tak . Smpai dah overthinking. Thank mom