Normal ke scan kantung 8w tp janin baru 6w?

Ade tak mommies yg mcm ni juga? ##firstmom

4 Balas

Sama sis . As long as doctor kata semua okay inshaAllah baby sihat . ikut last day period cuma nak tentukan edd kita, dan memandangkan waktu tu belum nampak apa apa dalam rahim . Maybe disebabkan period kita sebelum ni tak teratur/ persenyawaan lewat .thts why usia kandungan kurang daripada usia date last period . InshaAllah kandungan sis sihat aamin .

msa scan hari tu sy btl2 5weeks ikut pd lmp tp doc kata 5weeks 4days lbh hari je, tp doc kata normal plus minus je tk jauh beza..

normal sis, kalau beza 2 minggu mmg normal sbb persenyawaan berlaku lebih kurang lepas dua minggu period

saya kiraan 7 week g scan 6 week. doc ckp normal munkin persenyawaan lambat