Sudah 10w tapi scan tunjuk 6w4d

Ade tak mama mami yg sama macam i, i nak buat nicc/ nipt test. So tunggu punya tunggu dah sampai 10w, so gi klinik nak buat test. Doc punya ckp buat scan dulu. Bila scan dpt 6w4d, repeat repeat scan pun sama result. I pernah dengar lari 2w tu biasa, tapi kes i camni normal ke? Baby bole survive? Period saya normal and so far i takde cramp, takde spotting. Banyakkan doa. Thank you! #worried

2 Balas

normal sis. jangan risau. nanti doktor akan monitor lagi 2w tgok ada tumbesaran janin atau tak

9mo ago

Maseh sis. Your words comfort me (: #firstpregnancy