Bersalin pakse

Ade tak dekat sini mummy berpengalaman kene bersalin pakse? Bersalin pakse ni lagi sakit ke dari bersalin memang sakit sendiri? Saye 9/8 nanti jumpe pakar baru dapat keputusan same ade kene bersalin pakse atau tidak di sbb kn baby kecil dari usia nye..mintak mummy2 semua share pengalaman😊#pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #bantusharing #secondbaby

1 Balas

induce ke? sy pernah tapi sbb dh overdue. sakit tu biasa lah, mana ada yg x sakit. cuma bergantung pd ibu cara nk handle. lps induce kena rajin bgerak/exercise supaya bukaan cepat. masa sy warded, rmai ibu admit sbb bby kecil dan kena induce.