Klinik swasta

Ade ibu2 yang tau kat mane klinik swasta area pasir mas - rantau panjnag kelantan yg boleh buat detail scan ? Tq#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

setahu saya klinik poliklinik taqwa ada buat servis ultrasound, tak sure boleh details scan jugak kalau nak jauh sikit, klinik primer Tendong tu ada sonobeee, sonobee ni ad sonographer, so lagi details untuk buta ultrasound. harap membantu

11mo ago

tq sis

klinik lily kt jias ada

11mo ago

tq sis