Anak terkena ISK

Adakah yg anaknya juga kena ISK? Boleh sharing pengalamannya, kebetulan anak saya perempuan kena ISK usianya 22 bulan #bantusharing #pleasehelp

4 Tanggapan

anak sya baru sja isk. anak sy g demam, kencingnya g berbau. cm lebih sering kencing, kencingnya g bsa lgsng banyak. dan warnanya kuning keorenan pdhl mnum air putih bayak. gjala yg utma wktu pipos dia blng panas smbl ngrengek dan pegang kemaluannya. kalau pipis sprti mengejan. trpi antibiotik 4 hari