Perut belum turun

Adakah tanda dekat hari bersalin kena perut turun?.. Saye keliru.. Adik ipar cakap perut belum turun.. Due date saye 6/9 tp td kk dh keluar kan surat serah diri 12/9 sebab belum turun pape tanda.. Tolong jelaskan.. Perut saye belum turun. .adakah normal.. #firstbaby #firstmom #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

perut turun ni rasanya tak semua nampak. Sy pun tak nampak perut turun ke apa. tapi bila check up KK, Dr bagitau baby dah kat bawah sangat dh. Sy pun takde rasa berat dekat bawah ke, Lega dekat atas ke. rasa sama je

9mo ago

terima kasih aminn insyallah