Benang jahitan terjuntai

Adakah disini nurse atau doktor . Astaga tiba² terasa ad pjg . Skit mau d tarik . Skli subuk, benang putih panjang terjuntai, selebihnya masi d kulit. .. pedih² kalau duduk..

1 Balas

brp hari sudah bersalin ? pergi klinik kasitau sama nurse nanti mereka check luka

1y ago

ok sis .. sdh kasitau nurse . bilgnya pun biasa .. tp ya la selama anak 1 n 2 biasa yg tertanggal hanya ikatan benang .. yg ini benang panjang, ikatan banang masi kukuh d kulit ..