mommy due 7/7

adaaa takk mommy" yangg samaa due 7/7 sekarangg 38weeks masihh santaii lagii . #firstmom #firstbaby

18 Balas

Sama 7/7 tkde tanda2 lagi meybe seronok duduk dlm perut kot 🤣 tapi makin dekat makin takut berdebo rasanya tapi dlm masa yg sama tk sabar nk jmpa anak . Hari2 overthing pasal nk beranak sbb saya takut nk beranak anak first pulak tu nk pegi hospital pun rasa getar2 kaki nk jejak 🥲

10mo ago

sama lah anak first . tapi santaii" je . kita takboleh banyak fikir takboleh stress" . sampai masa insyaallah anak mesti akan keluar sendiri secara normall dan selamat . samaa" kitaa berdoaa pada allah .

semua dekatt" yaa , disini kita samaa" doaakan mommyyy" dipermudahkan urusann & selamat bersalinn secara normall dan tanpa koyak. dan selamat berjuangg ya mommyy" aaminn

samalah due, bnyk Braxton Hicks je skrg 😂 baby seronok pulak duk dlm perut.. klu boleh share lah jantina sekali mommy semua yg due sama😘

10mo ago

babyyy boyy . masihh santaii" .

5/7 tapi serah diri 4/7.. baby seronok lagi duduk dalam perut.. harap baby keluar sebelum 4/7… first mom.. berdebar hati ni

Aduhh sy 1/7. Langsung takde tanda. Risauuuuu huhuhu dah byk kan berjalan exercise apa semua. Harapnya tak overdue

10mo ago

ohhh okeyy" thanksyouu .

Saya 3/7 tapi masih takde tanda. Berdebar kian terase tapi nak tengok baby yang kite kandung.

10mo ago

sama lahh due

02/07 hadir. Tapi kena serah diri 01/07. Masih layan sakit manja2 mcm senggugut.

10mo ago

Sbb pernah sangkut gdm. Tp skg dah ok. But still kne serah diri 01/07. Xnak tggung risiko pape.

Sy 5/7. tanda apa pun takde lagi. anak masih seronok dalam perut ni haa

10mo ago

risau tapi tu lah, bukan dalam kekuasaan kita. duk pujuk, doa tiap hari semoga Allah bagi baby keluar sebelum due and boleh bersalin normal.

saya 8/7..masih menunggu masa nak berjuang..rasa seram pulak 😆

due 4/7 ..semoga kita semua bersalin tanpa paksa🤲🏻