Nadi tinggi

Adaa kaa mommy2 kat sini ada pengalaman msa checkup nadi tinggi..bru jaa lpas kena warded 3 hri..p klinik checkup nadi tinggi lg..xtau dh nk buat mcm mnaa#SeriusTanya

2 Balas

Saya masalah saraf tunjang dpd penyakit. Affect nadi, jadi laju. So kena tahu masalah apa je la. Saya nadi laju, selamba bgtau dah redha, biasa dah nadi tinggi, tapi BP biasa.

3mo ago

Dalam wad pakar jantung dah check ke? Saya punya kes, sampai pakar jantung check, jantung tak ada masalah. Saraf di otak je yang ada isu.

tinggi lebih 100 ke? ECG okay? protein level okay? sis ada GERD ke? kadang GERD boleh buat nadi tinggi.

3mo ago

aamiin2