Minyak kelapa dara

Ada yg pernah minum minyak kelapa dara tak? Boleh share feedback? Tq sya first mom

2 Balas

Selalu org minum ni untk senang beranak. Tp dr sy suggest buat urutan perineum guna minyak kelapa untk mudahkan bersalin nnt

1y ago

Boleh. Dr kata minyak kelapa ataupun minyak zaitun. Sy guna minyak kelapa brand palmer. Urutan tu boleh buat bila dah masuk t3

Tak pernah minum. During pregnancy nak consume ubat/supplement/vitamin perlu refer dengan doktor dulu ya.

1y ago

ok thanks