diameter kepala janin ( BPD ) kecil sikit . 32week 1 day .

ada yg pernah mcm ni ke? lps scan doctor tunjuk graph doctor ckp kepala bby ada kecil sikit, tpi sikit je la 7.90cm . nk tnya size normal kepala bby brpa ye utk 32week? jdi overthinking pulaaa hmmmm. #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu #firstmom

1 Balas

Dia kalau ukuran lari seminggu dua takpe sis. Plus lepas je scan selalu doc akan tunjukkan graph. Kalau graph tu ada between line and tak lebih line or below line, okay je.