Hi ada yang sama due tak 19/5 ?

Ada yg dah bersalin or alami apa apa tanda pls share , saya selalu rasa mengeras perut dan kdg kdg mcm nak period pain normal ke ?#firstmom #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Due kite sama. Tapi sy semalam pergi follow up, then doc seluk. Sebab doc kata pangkal rahim sy dah lembut, cuma jln je blm terbuka. Lepas dari doc seluk terus turun darah coklat2 + lendir. Sekarang tgh standby nak pergi hospital 🤭 doakan sy dipermudahkan ye.

12mo ago

Alhamdulillah , semoga dipermudahkan dan selamat smuanyaa sis dan bby . . Sis ada sakit contraction tk masa sebelum seluk tu ? Saya sampai harini belum turun tanda cumanyaa perut mengeras dan tk selesa saja , doakn saya juga yaa🥰