Betul ke klau dpat baby boy , pusat mommy akan terkeluar ?

Ada yg boleh jelaskan btul ke atau cuma kata ii 😂 ? #ingintahu #firstmom #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby

4 Balas

It depends sis. 🤣🤣🤣 When i was pregnant for my first baby my son all my officemates , elderly women will comment on my navel. Sure boy boy boy finally it was boy. Even now I’m carrying boy my navel is out. Walaupun banyak benda dikategorikan sebagai mitos kadang2 macam betul juga. Contoh perut bawah , atas kulit mummy etc etc.

Tak pun. Mitos. Saya baik time pregnant baby boy & baby girl, both pusat terkeluar

saya baby girl pun pusat terkeluar sis. mitos je tu

mitos hehe