assalam hi mommy

Ada yang sama tak? dah 39week5day belum besalin lagi. meh laa kumpul 😅 due date 8/12/22 #ingintahu

10 Balas

Due 16/12 tpi tanda drh + 3cm . Skrg kt wad . Dia sakit sgugut je . Esok atau lusa kot bru dia keluar. Tips xtau lah sebb sy lincah . Kerap berjln . xda senaman / xda bersama suami sebb ldr . Hari2 jual donut dri rumah + buat biskut utk krismas . Last2 xsempat buat byk tau2 check in 🤣 xpela simpan bahan tu utk biskut raya pulk

hai dear nanti boleh join grup wasap ni khas untuk mereka yg tgh pregnt, ttc & sudah ada anak 😊 boleh tanya macam2 or share pape yang tahu by pengalaman or else dalam grup tu. https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

Saya dah 39w1d tuhpun masih menunggu rasa sakitt contraction mcm mana . Hmm risau jugaa kalau tktahuu sakitt nak bersalin mcm mana .. sbb firstbaby 🥹

2y ago

Belum .. cuma kerap mengerass lepastuhh sakitt bawah perutt tapi bukan senggut patu sakit pinggang ..

saya pun sama , kadang² risau jugak ... sampai pegang² perut cakap kat baby. .. sedap sgt ke duduk kat dalam tu

Wassalam, sayaaa due date 9 Dis 2022..Moga Allah mudahkan segala urusan bersalin kita semua, aamiinnn..

39w 1d duedate 13/12 belum ada tanda2 lgi, missv sakit nervous jgk ni.

Sy due date 9/12. Masih setia menunggu tanda2 baby nk keluar blm ada lagi.

due 16/12 sakit on off dan baby mengeras tu ada tapi tak kerap ..

Saya pun belom ada tanda nak bersalin ni. Due date saya esok 8/12 😅

2y ago

sis nak tnya. dah ada tnda2 nak besalin ke. duedate kita sma skrg dah 40week dah belum ada apa2 tanda 😅

Saya pun due sama. Masih belum ada contraction lagi

2y ago

Semoga dipermudahkan urusan. Saya pun dah 3 Hari straight jln jln. Harini baru ada rasa cramo sikit dekat perut depan. Tapi belakanh takde rasa sakit lagi.