Ada sape sape boleh share bila sesuai utk buka buku pink di kk

Ada yang pengalaman di kk salak tak #firstmom #pleasehelp #ingintahu

4 Balas

macam saya ada penyakit and doc hospital terus suruh pergi buat appointment utk buku pink dkt KK bila dh positive preg

2y ago

O i see, sbb saya pun ade cyst. Kalau boleh nk bukak awal sbb nk pantau dari awal.

Klinik swasta sy pegi nasihatkan utk buka buku pink selepas 10week. Before pegi dia suh dtg utk scan dlu.

Kalau boleh b4 12w

2y ago

Kalau 8w6day boleh dah kee

10w