Vitamin Zincofer

Ada yang makan vitamin zincofer ni x? Saya xserasi bila makan ja muntah... Nurse suruh makan 2 jam sebelum makan dan selepas makan 2 jam dan Makan pisang bersama vitamin( semua xmenjadi) nak tnggu kk tukar hujung bulan ni, lambat lagi... ingt sementara nak tukar dekat kk saya nak beli ja dekat famasi ja.. Ad suggest x atau pengalaman makan vitaman? #firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Balas

pg je kk balik tukar ubat lain. x perlu keluar duit sendiri pon. nnti dorg bgi ubt lain.