Beza minyak telon dengan minyak biasa

Ada yang boleh bagitahu tak beza dia apa? Saya cadang nak beli tropika herbal cream. Perlu ke beli minyak telon lagi? #firstmom

3 Balas

minyak telon selalunya base dia minyak kayu putih/eucalyptus oil..minyak telon ni xpanas sgt & sesuai utk kebanyakan baby..xle pakai minyak biasa org tua pakai, kdg2 panas, kdg2 g6pd ada minyak yg xle pakai..tropika dia da campur2 dgn mende lain, ok je pakai klu baby xde masalah tp try sapu sikit dlu utk tau kesesuaian

klu google bab minyak telon, minyak telon my baby plus salah satu yg the best org kata. 🤷‍♀️

Tropika herbal cream sudah memadai sis. Xperlu dh minyak telon