Hospital Tuanku Jaafar (HTJ)

Ada yang baru lepas bersalin dekat htj? Kene buat swab covid x? Husb? #bantujawab

1 Balas

Kalau husband nk temankan kalau bersalin normal kena buat swab test dpn nurse (swab test kena beli sendiri) Kalau czer suami takboleh temankan.. Sy pun bersalin normal tp tak sempat suami nk temankan baby dh separuh kepala keluar😂

2w ago

Sy tak swab pun . Husband je kot nk teman. Tp tak sempat pun nk temankan anak dah tak sabar nk keluar. Dari 3cm pkul 7am terus naik 8cm pkul 12tghari tu terus bersalin