Haii ibu..

Ada x yg sama dengan sy.. nak tahu sangat jantina baby, tapi bila dr scan baby main sorok" pulakk 🥹 hmm #babygirlorboy 🤔#ingintahu

1 Balas

Normal sis. Sy dari 20w pi scan bby duk kepit saja, smpai xlarat nk tanya. Last2 buat 5d kt swasta masa 32w, dktr sungguh2 kejut bby, dh kejut bby pusing tmpt lain xmau tnjuk. 2 jam juga la scan nk tgk gender saja.

1y ago

🤭hmm ya sis sama la..sy pun brhnti untk cari tau apa jantina bby yg pnting bby n ibu sihat smpai mlhirkan nnti.. 🥹