Due bulan Oktober 2023

Ada x sini due bulan Oktober 2023 ? Korang start beli barang baby bila ye hihi #firstbaby

34 Balas

hi same la tapi hujung2 due 29/10. tak beli barang ape2 lg. tunggu nak hujung2 kot beli.

Saya due 9/10 hehe tak beli barang apa-apa lagi. Excited nak beli tapi nak sabar duluu heheheh

1y ago

Hiii geng 9/10 hehehhe

bulan 7 kot baru start beli, takut nak beli awal2. Semoga semuanya selamat.

Hi, saya pon bulan 10 jugak tapi awal bulan 3/10, tak beli apa lagi 🤭

Guna yg kakak n abg dia je.. Top up sikit2 je nanti bila dh masuk trim 3

hi sy due 10/10 huhu , cadang nk membeli baju baby mybe 7 or 8 bulan ,

Sy da beli sikit2.. benda2 basic…sbb skrg ni je ada duit lebih 😅

1y ago

kan 🥺 duit skrng faham2 je la

saya spttnya due 10.10,tp kena bersalin awal..sbb ad kencing manis

Sy due 21/10 belum beli ape2 lagi. Nati 6 bulan ke atas kot bru beli.

1y ago

Wah. Semoga Allah permudahkan dan dilancarkan segala urusan kita dan anak dalam kandungan ☺️

sy due 16 okt ..biasanyer 7 bulan kena start beli brg bby