Ada x siapa2 pernah rasa bby dlm perut mcm sendu ? start 35 week ni sehari kdg 3/4kali sebelum ni ad

Ada x siapa2 pernah rasa bby dlm perut mcm sendu ? start 35 week ni sehari kdg 3/4kali sebelum ni ada sendu tpi jrg . Apalagi kalau pusing ke kanan mmng nyut2 normal ke ibu?

2 Balas

Normal.. kadang2 lama jugak dia sedu.. sy ada baca, ktanya tu tanda baby tengah belajar bernafas.. salah satu proses tumbesaran dia 😁