Pregnant 24minggu

Ada x mummy yg rasa sakit dekat tulang punggung belah kanan.. ada sape2 tahu knape ye? #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

5 Balas

Sma la..sblm2 n mmg dh rasa tp kejap sakit kejap x..tp msk 24w xhilang rasa skit tu🥲..tp belah kiri..doc ckp normal

2y ago

sy sebelah kanan selalu sakit, sakit tangkap sampai pinggang.. duk lama2 pun xboleh

Bnyk kn senaman ringan strech bnda ke saya kerap sakit seblh kiri.. nk bring lma to boleh duduk lma pun tk blh.

2y ago

duduk lama2 nnti sakit tulang ekor pulak😅.. bertabah la mommy demi sicomel kita nnti

Tu normal mommy coz dlm proses tulang punggung nk mengembang & easy bila nk beranak nnt.

because perubahan hormone, tambah berat badan, stress , jarang bersenam

Samala.. Tangkap kat pinggang.. Nyilu betol 😭

2y ago

kan.. kdg2 silap pusing pun boleh jd sakit jgk..