Alahan mengandung anak lelaki.

Ada x mommies2 pregnant kulit leher jadi berdaki , badan2 naik bintik2 banyak ... Sejak pregnant semua ni Sy alami... Adalah lepas bersalin nnti akan ikut hilang ? Maluu alah betul dengan cermin sekarang🤣

15 Balas

Sy pon..bintik2 merah abis kat dada bahu lenggan..leher ketiak hitam abis..dahla muka tak berseri lansung..jd down tgk cermin..harapnya lepas bersalin elok balik

sama dengan sy. tengkuk, ketiak, celah peha gelap semua.. jenuh sental dah mmg tkmau hilang. tapi ramai yang cakap lepas bersalin nanti akan back to normal.

1y ago

hahah.. tahu takper.. siap scrub sampai Laki tnya buat apa dlm bilik air lelamaa... sental pun rasaaa samaaa ja qopaanyaaa.. mintak2 laa hilang nnti

Sama sis. Sya pregnant baby girl tapi ketiak and leher hitam. Hari2 sental pun sama juga 🥲 lepas tu ada keluar bintik2 timbul tu. Bukan jerawat.

sama la tengah preggy no 2 tba ada mcm jerawat dekat badan leher memang time mengandung akan hitam lepas besalin dya akan ok balik

1y ago

hhehe scan dah memang bby boy nampak anak punai

saya dulu takda mcm tuh. tapi yg saya tau, selalunya lepas bersalin akan slow2x hilang. pembawakan baby kan, sabar naa.

1y ago

oh yaka.. okey2 mommie tgh bersabar ni.. walaupun rasa ya allahhh hitammnya leher akuu🤣

Sama.. sy pun naik jerawat kat muka dan badan.. leher jadi hitam.. org kta lepas bersalin baru akan hilang..

Ms ada 1st boy,tanda2 tu semua sy ada,bdn sy naik bintik2 smp ke lengan..lps bersalin baru bersih kulit sy.

Engt sye sorg🤣.. jenuh sye sental, Sb malu nt nk bersalin nt..

Aah saya pun sekarang ni mengalami benda yang sama 😂

Normal. Macam saya, tapi saya bersalin anak perempuan.