33w3dy normal ke x utk rasa sakit contrction lbih 1 jam

ada x mmy2 yg bersalin awal ? sbb skrng kndungan sy baru ja cecah 33w3d , tp rasa2 mcam ada contrction 1 jam lebih sudah mau dekat 2 jm juga sakit di bhagian perut .. normal ka sakit lbih dh 2 jam . contrction palsu rasanya2 2 minit , 2 minit ja rasa dia . p ni sakit dia xdpt bawa tidur . due date jauh lagi . 20/5

3 Balas

baik sis pegi hosptl...sy pn mcm sis jg bbrp hri lalu...rpanya sakit prut tu sbb kncing kotor....doktor bgi ubt antibiotik..dn skrg alhamdulillah ok da....

1y ago

sya x skip mkn awak...doktor bgi sya ubt antibiotik utk 5hari d mnum...alhamdulillah sakit prut tda sda....?

Terus ke hospital sis jika ada kerisauan. Kadang2 ada ibu yg bersalin awal jika ada masalah.

dah pergi hospital ke?

1y ago

belum lagi sis ,,