REDD lari 2 minggu dr EDD

Ada x ibu2 sini yg redd lari 2 mggu dr edd? Ibu2 mlahirkan bila ye? Ikut redd yg lari 2 mggu tu ke or ikut edd?

2 Balas

baru bukak buku ka? tak semestinya juga baby keluar time redd or edd. mcm sy baby keluar masa 38weeks 2days. ada juga mommy yg baby dia lahir prem. ada baby yg keluar overdue. ada juga yg keluar on tim. xperlu memikir awak.

1y ago

mcm sy haritu elok balik dr kije kira dan sampai rumah. trun darah. tp hari turun darah xde sakit pape pon doctor siap bg balik dulu. esok tu bru start sakit. pergi hospital semula dah 4cm.

ikut edd

1y ago

Redd sis lari 2 mggu jgk ke dr edd? Sis dh slmt bsalin?