PAKAI SARUNG TIME TIDUR

Ada x ibu sini yg masa nak tdur mlm lg suka pkai sarung atau baju tdur kelawar tpi lngsung x pakai seluar dlm😆🤭sbab mlm sy kerap g tndas kdg nak buka2 seluar dlm pun rasa payah nak tnduk² jdi tiap mlm mmg x pakai apa². Kdg tfikir jga klu tiba² ada tnda² nak bersalin biasa apa yg first kluar ya air ketuban jatuh atau bleeding? Risau pula Kotor katil😅😅 #ingintahu #pleasehelp #firstmom #firstmom

1 Balas

better mcm tu sis. kalau duk pakai underwear 24h, bahagian sulit tu takde ruang udara yg baik. yg paling penting, kekal kering. tak lembap, so kuman jahat pun tak menempel. tanda ni cuba study balik. tak semestinya air ketuban/darah. contraction yg kerap pun tanda. risau katil Kotor, pakai waterproof protector