ada tips tak ?

Ada tk tips mommy² .. mcm mna nk stopkn BF anak umur 1tahun 5bulan .. bru je bgi sebotol susu fm .. nk juga menyelak baju nk BF buntu dh🥹#SeriusTanya #bantujawab

1 Balas

Perlukan masa untuk anak terima… Bukan buat harini terus anak okay… Saya sendiri makan masa berbulan2 untuk anak betul2 wean of… Melibatkan emosi jugak sebab dah hampir setahun lebih tiba2 nak stop memang tak boleh… InsyaAllah boleh cuma perlukan masa… bagi anak masa…