Buku pink swasta

Ada tk suri2 yg buka buku pink dkt swasta.. nty lepas bby lahir boleh ke check up dkt klinik kerajaan mcm ank2 yg lain.. #SeriusTanya

3 Balas

boleh tiada masalah. biasa swasta akan call kk terdekat utk maklumkan kelahiran. sehari lepas bersalin pun awak boleh terus gi je kk yg dekat dgn rumah n bgtau nk buka buku baby . buku pink pula bawa je incase diorg minta :)

kena call or walk in klinik tnya. unless klau bersalin gomen sbb dpt buku rekod kanak2 mcm yg kerajaan punya dptlah. tp klau bersalin swasta x dpt buku rekod kanak2 tebal mcm yg kk punya. kena call kk n tnya

Boleh