Tips banyakkan susu

Ada tips banyakkan susu balik tak ? Saya baru berpantang 24 hari tapi susu dh slow2 kurang pump pun tk sampai 1oz jadi sedih pulak hummm , atau supliment yg berkesan 😭niat nak menyusu anak sampai 2 tahun #firstbaby

2 Balas

sis cuba buat sup lobak putih,makan roti perisa jagung,minum air kotak longan,jangan stress nanti susu tak keluar..kerapkan menyusu baby nanti susu makin bertambah.

try beli produk nufiya OMB.insyllh bole perbykkn air susu.lg 1 sis xyah stress sgt.bykkn mkn mknn berkhasiat.