Berat naik mendadak

Ada tak yg pernah naik 3kg dalam masa 2minggu? Lusa nak minum air gula dan jumpa doktor. Hari ni saja-saja timbang berat. Masyaallah naik 3kg!. Dr akan marah ke? 😭😭#firsttimemom #obeseandpregnant

1 Balas

Saya masatu pon naik 2kg dalam masa 2 minggu. Lepastu minum air gula. Sangkut gdm harini nurse call. Dr/nurse takkan marah tapi dia akan nasihat kita untuk makan makanan seimbang and bgtau apa kesan kalau berat naik mendadak sebab masa mula bukak buku, bmi saya dah lebih 25 😅 so seminggu patut boleh naik sikit je huhu

1y ago

28 week. Minggu lepas minum. Tadi nurse call, Isnin ni kena pergi kk buat bsp