X lalu minum susu prenatal

Ada tak yg mcm sy x dpt telan susu prenatal? Tp klau x minum bby akn kekurangan kalsium kan? Yg pernah ada pengalaman, ada x yg langsung x mnum susu prenatal sepanjang kehamilan dan bby kluar ok tak lps bersalin?#firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Balas

susu ni bkait dgn drh....nnt problem la jgk klau anemia, boleh cuba susu farm fresh penutup colur biru , skinny klau xslah xde bau susu

isteri sy pn xdpt telan brand biase jual di kedai.. sy cuba susu ar rayyan utk hamil sehingga sekarang menyusukan anak, dia boleh minum