Alahan ke macam ni?

Ada tak yg macam saya. Bila malam mual. Mkn sikit rasa penuh..pastu nak muntah. Lepastu bersin2..gatal2.. #firstmom

2 Balas

ada. pelik jgk asyik bersin je. tp kejap je masa week 5. sama jgk malam mual and bloated. mmg makan sikit je kalau tak perut bloated sgt and rasa lemas. susah tarik nafas dalam. tp masuk week 6 ni dia hilang pulak. mcm on off cmtu.

3mo ago

ohh..tu lah..tgah mengalami ..org kata morning sicknes tu pagi kan.. ni malam laa nk mual2 ..bloated skit itu ini.. mcm nk dmam pun ade.

normal alahan mcmtu..