Pengalaman

Ada tak yg lepas keguguran, tak jumpa haid kemudian hamil semula?? Tak efek kat kesihatan badan?

2 Balas

kalau ikutkan ada juga effect kesihatan tu, sbb baru lps gugur..rahim pun x sempat sihat sepenuhnya lagi ...tapi tak apa lah..awak pun dah terlajak mengandung, hope baby sihat2 aje inshaallah...makan folid acid okay ...

3mo ago

Saya xpasti lagi sy pregnent ke tak, harini hari 30 lepas gugur, saya try upt tiba2 positif plk. Saya takut jgk klau pregnent lagi sbb masih trauma 😔 darah nifas sdh habis 2 mggu lalu, tiba2 harini ada darah campur keputihan lagi

hm patutnya lepas gugur tunggu la period dtg dlu. bukan apa..sng nk kira dh brp minggu. nk kata effect kesihatan tu, ada la juga. possibility gugur lagi tu ada sbb rahim tu xsempat nk sihat.